KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSE: ​ PRILIGY, DAPOXETINE

Regisztrált Gyógyszertár

Villámgyors kiszállítással és széleskörű szállítási lehetőségekkel várjuk Önt! Ha nem szeretne sokáig várakozni a csomagjára, hanem szeretné minél hamarabb megkapni, hogy már ki is próbálja, akkor jó helyen van!

A következő kiszállítási lehetőségeket kínáljuk Önnek, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, legkényelmesebbet és legbiztonságosabbat:

GLS futárszolgálattal történő szállítás

Nagyon egyszerű és kényelmes szállítási mód. Csak várnia kell, hogy a GLS futár megérkezzen az Ön által megadott kézbesítési címre. Választhat kiszállítási dátumot, a pontos érkezésről, 1-2 óra pontossággal pedig tájékoztatást kap; hátránya: ha kétszer nem veszi át a csomagot, akkor a csomag visszaküldésre kerül.

MPL, Magyar Posta futárszolgálata

Annyiból kényelmesebb, mint a GLS, hogy ha nincs otthon, akkor a csomag leadásra kerül a Postahivatalban, ahol 10 munkanapja lesz átvenni személyesen okmányai felmutatásával.

Postán maradó csomag

Ha nem szeretné a saját címét megadni, akkor választhat- akár a térképes keresőnk segítségével- postahivatalt, ahol átszeretné venni. Vegye figyelembe, hogy a legtöbb postahivatal csak munkaidőben, hétköznapokon vagy nyitva! Amennyiben ezt választja, úgy a csomag beérkezését követően 10 napja áll rendelkezésre, amíg átveheti. Bankkártyával és készpénzzel is tud fizetni a Postahivatalban.

Csomagátvevő helyek (MOL, COOP, Media Markt)

Ha nem szeretné, hogy véletlenül is más vegye át a csomagját vagy keveset tartózkodik otthon, akkor kiváló választás lehet.

Személyesen csak Ön veheti át a csomagot, 5 munkanapon belül. Kártyával vagy készpénzzel is tud fizetni, általában hosszan nyitva tartó -még hétvégéken is- helyek szoktak lenni, így kényelmes megoldás.

MPL csomagautomata

Egyetlen hátránya, hogy csak az automatában épített terminálon keresztül tud fizetni bankkártyával, vagyis a készpénzes fizetés nem lehetséges. 

Két napja van, hogy kivegye a csomagját az automatából, de ezt bármikor megteheti, mivel éjjel-nappal üzemelnek. Értesítést kap, amikor a csomag beérkezik és egy kódot, amivel a szekrényt kinyithatja. Előnye, hogy személyzettel, emberekkel nem kell kontaktálnia.

Kérdés esetén ne habozzon írni ügyfélszolgálatunkon keresztül! Várjuk megkeresését, akár szállítással, akár egyéb szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban merülne fel kérdése!
Korai magömlés kezelésére kifejlesztett dapoxetine vagy Priligy 60mg rendelés esetén pedig biztosítjuk felőle, hogy eredeti, kiváló minőséget nyújtunk remek árak mellett! Jobb ár-érték arányú ajánlatot keresve sem talál!