KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSE: ​ PRILIGY, DAPOXETINE

Regisztrált Gyógyszertár

A potencianövelő termékek népszerűsége miatt megjelentek a hamisítványokat forgalmazó online patikák. Sokszor nagyon nehéz őket megkülönböztetni a megbízható üzletektől. Még azoknak is fejtörést okozhat, akik járatosnak hiszik magukat az online vásárlásokat illetően.

Ön sem szeretné bizonyára, ha pénze kidobott pénz lenne az ablakon? Akkor jó helyen van, mert itt minden információt megadunk Önnek, hogy mire kell figyelnie és milyen módszerekkel és trükkökkel próbálják meg a gyanútlan vásárlókat becsapni.

Kár lenne azért lemondani a potencianövelés nagyszerű hatásáról, mert fél azok online rendelése mellett dönteni!

Így kerülje el a csaló webáruházakat:

Silány szöveges tartalmak

Más oldalról lopott, sokszor rossz magyarsággal megírt szövegek azt tükrözik, hogy a weboldal tulajdonosa sem időt, sem energiát nem fektet az oldal minőségébe.

A https://www.copyscape.com/ weboldalon keresztül pillanatok alatt megnézheti, hogy hamis weboldallal áll-e szembe. Ha ide beírja az egyik termék nevét is tartalmazó domain-t (tehát megnyit egy termék oldalt és kimásolja az URL-t, vagyis a böngésző címsorát) Ez az oldal megmutatja, ha máshonnan lopott tartalmat talál az oldalon.

Ha másolt oldalt talál, akkor gyanúra foghat okot, mert becsületes webáruházaknak nem szükséges más oldalaktól információt másolni, hanem saját maguk állítják elő, hiteles forrásként.

Cégnév + székhely + elérhetőség, mint információk mindig álljanak rendelkezésre, ennek hiánya arra adhat okot, hogy rejtőzködik a cég, mert van takargatnivalója.

Gyanúra adhat okot, ha nem lehet utánvéttel fizetni, gondoljon bele milyen keserű csalódás lenne, ha kifizeti a termék árát, de az nem érkezik meg, vagy ha megérkezik akkor egy kibontott csomagolású, kínai hamisítványt takar a csomag. Sokszor külföldi webshopok esetében is előfordul ez, de olyan webáruházakkal is, akik tudják, hogy amit eladnak csapnivaló minőségűek és így akarják bebiztosítani, hogy haszonhoz jussanak. A feltűnően olcsó ár is gyanúra adhat okot.

Nem átlagos domain név: a hiteles domainnevek .hu-ra, vagy .com-ra végződnek, minden más erős gyanúra adhat okot és csökkenti az üzlet hitelességét és szavahihetőségét, ha olyat lát, hogy domainnév..cc vagy domainnév.to például, akkor az minden csak nem egy hitelesen bejegyzett domain, vagy oda a hatóságok keze nem ér el, így amit árulnak valószínűleg selejt.

Kiszállítás követően egyből ellenőrizze a termék minőségét és hogy bontatlan-e a csomagolás, sérült csomagolású terméket ne fogyasszon el!

A pult alól értékesített vagy kínai üzletben, akár edzőtermkeben forgalmazott termékek szinte mindegyike hamisítványok, óvakodjon az ilyen helyeken történő vásárlástól.

Óvatosan viseltessen a külföldi oldalakkal is: kizárólag bankkártyás fizetésre adnak módot és valószínűleg pénzcsalásra utaznak, jó eséllyel nem kapna megrendelés esetén semmit, de legalábbis nem azt, amire vágyott. Ráadásul mivel külföldi cégek állnak mögötte, így még panaszt tenni sem tud vagy bármiféle kártérítéshez folyamodni.

Tájékozódjon mielőtt rendelést ad le: ár összehasonlító oldalak, vásárlói vélemények, tapasztalatok segíthetik abban, hogy jó döntést hozzon és utólag ne főjön a feje azon, hogy mekkora csávába húzták be. A fórumok teret nyújtanak arra, hogy megtudja, hogy pozitív vagy negatív egy online patika megítélése. Nincs hitelesebb forrás, mint az első kézből származó információ!

Egy weboldal hitelességét erősíti az a tény, ha lehetőséget biztosít az utánvétellel történő fizetésre. Ahol kötik az ebet a karóhoz, hogy előre kell fizetnie, az nagyon becsapás szagú, legyen óvatos. Azok, akik jó minőséget kínálnak, nem félnek attól, hogy utánvétellel fizessen a vásárló! Mert tudják, hogy nincs mitől félniük, mert amit kínálnak az valóban jó és hatásos! Webáruházunk üzletpolitikája is megköveteli a jó minőséget, amely miatt megbízható és becsületesen üzemelő cég vagyunk!

Online patikánkban kizárólag eredeti, jó minőségű magömlés késleltető és kombinált hatású termékek várják, amelyekben garantáltan nem fog csalódni, bátran kipróbálhatja őket! Nálunk fizethet utánvéttel minden egyéb plusz költség nélkül!

Bármilyen kérdése vagy észrevétele lenne, akkor írjon nekünk hezitálás nélkül ügyfélszolgálatunkon keresztül!