KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSE: ​ PRILIGY, DAPOXETINE

Regisztrált Gyógyszertár

Kegel gyakorlatok férfiaknak

Van orgazmusa, de úgy érzi, hogy nem a maximumot sikerül kihozni? Szeretné, ha egész testét átjárna az a bizsergető érzés és úszna az örömmámorban?

A Kegel gyakorlatok férfiaknak segítségével új szintre léphet a szexuális örömszerzésben. Idősebbek és fiatalabbak számára is igazi segítséget jelenthetnek a gyakorlatok és a szexuális élet felvirágoztatásán túl egyéb területen is segítséget jelenthetnek.

Milyen jótékony hatást gyakorolnak a Kegel gyakorlatok férfiaknak?

A medencefenék izom a szeméremcsonttól hátrafele a farkcsontig terjedő izom.

A medencefenék izmainak megerősítésére egyaránt jótékony nőknek és férfiaknak is. Mostani cikkünkben a férfiakra gyakorolt hatásokkal foglalkozunk. Fő feladata, hogy védje a belső szerveinket a kismedencében.

A Kegel gyakorlatok férfiaknak a következőkben segíthetnek:

  • prosztata gyulladás, prosztata fájdalom enyhítése
  • vizeletinkontinencia kezelése
  • szexuális kielégülés fokozása
  • magömlés késleltetése

Milyen Kegel gyakorlatok vannak férfiaknak?

A Kegel gyakorlatok alapvetően a medencefenék izmainak összehúzás- elengedés gyakorlatai.

A legegyszerűbb gyakorlatok otthon, néhány perc időráfordítással bárki számára könnyedén elvégezhetőek. A kulcs a rendszerességben van. Nem elég, ha időnként eszünkbe jut és foglalkozunk vele, hanem napi szinten, ideális esetben, reggel-este érdemes vele foglalkozni.

A gátizmokat kell megtartanunk, folyamatosan növelve az időt. Kezdésként elég néhány másodpercig, majd az idő előrehaladtával ezt elnyújthatjuk akár több percen keresztül is.

A technikával azokat az izmokat edzhetjük, amelyek a vizelet megállításra vagy a gázok visszatartására szolgálnak. Arra figyeljünk, hogy ez idő alatt a fenék és a hasizmok ne feszüljenek.

Az általunk legkényelmesebb pózt válasszuk meg, lehet állva, fekve vagy ülve. 

TIPP

Érdemes először ülve kezdeni, mert úgy könnyebb. Aztán már ha ülő pózban jól megy, akkor állva és fekve is megpróbálhatjuk!

Ismételjük az összeszorítás- ellazítás technikáját, ameddig csak időnk engedi. Akár 50-100-szor is gyakorlatozhatunk.

Amire figyelni kell a gyakorlatok során:

  • a megfelelő izmot feszítsük: a has, – és fenék (ill. egyéb) izmoknak nem szabad feszülni, csak a medencefenék izmot szabad összehúzni és elernyeszteni, különben nem vezet sikerre
  • pontosan azt az érzést kell éreznünk, ha mindent jól csinálunk, mint amikor vizeletürítés közben megállítjuk az áramlást, ehhez befelé és felfelé kell húzni az izmokat és nem nehezedhetünk a medencefenékre
  • nem szabad csak megfeszíteni az izmokat, hanem tudni kell azokat ellazítani is, mert különben egyéb problémákat okozhat
  • csak alkalmanként végezzük el a gyakorlatokat: a mindennapi rutin részévé kell, hogy váljanak a feladatok, mert csak úgy van értelme az egésznek. Ha csak akkor csináljuk, amikor éppen eszünkbe jut, akkor nem lesz hatásos
  • ne adjuk fel néhány hét után: előfordulhat, hogy a kezdeti sikertelenség érzése miatt inkább feladjuk, ami azért helytelen, mert ahhoz, hogy a Kegel gyakorlatok férfiaknak valóban segíthessenek legalább 2-4 hónap aktív munka szükséges!

Próbálja ki a Kegel gyakorlatokat férfiaknak, hogy többé ne kelljen szembesülnie a korai magömlés okozta kényelmetlen élménnyel!

A szexuális teljesítmény növelése nemcsak a párkapcsolat minőségén segíthet, de az önbizalom visszaszerzésében is! Felejtse el, hogy eddig szorongott, stresszelt szex előtt! Álljon bátran párja elé és éljenek át együtt felhőtlen, örömteli perceket!

Próbálja ki a Kegel gyakorlatok férfiaknak edzést és néhány hónap alatt megváltozik a szexuális élete és akár egyéb problémák kezelésében is javulást tapasztalhat!