KORAI MAGÖMLÉS KEZELÉSE: ​ PRILIGY, DAPOXETINE

Regisztrált Gyógyszertár

Super P Force

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Tadalong 40mg ajándékot kap.

 

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 5990
4 szem 9990
1 csomag(10 szem) 17990
2 csomag(20 szem) 32990
4 csomag(40 szem) 58490
5 csomag(50 szem) 67490

 

Leírás

 • 1. Utalják a visszatérítést?
  Igen, az Ön által megjelölt bankszámlaszámlára történik a vételár visszafizetése.
 • 2. Eredeti a Super P Force?
  A készítmény beszerzése közvetlenül a gyógyszergyárból történik. Hatóanyaga bevizsgált és eredeti, több éve forgalomban van.
 • 3. Nem fog kiderülni mit rendeltem?
  A csomagolás és a címzés sem árulkodó diszkréciónknak köszönhetően. A tartalom nem is kitapintható.
 • 4. Lehet attól tartani, hogy a Super P Force használata miatt később rosszabb lesz a teljesítményem?
  A gyógyszer nem tartalmaz olyan hatóanyagot, mely rászokást eredményezne. Ha bármikor is abbahagyja a szedését annak nem lesznek hátrányos következményei. Teljesítménye olyan lesz, mint régen, attól nem lesz rosszabb.
 • 5. Kell-e regisztrálni a webáruházba?
  Nem, webáruházunkban regisztráció, vény nélkül nélkül is tud vásárolni.
 • 6. Munkahelyemre is szállítanak?
  Ön adja meg a szállítási címet, mely lehet a munkahelye is.

 • Tapasztalt már problémákat szexuális életében? Gond van a merevedéssel az aktus előtt, vagy éppen közben? Túl gyors a magömlése? Sok embernél jelentkeznek ilyen problémák. Ezekre lehet megoldás a Super P Force vásárlás webáruházunkból.

  A gyógyszer segít az erekcióval kapcsolatos gondok helyreállításában. Ha nem mindig éri el a megfelelő keménységet, akkor ezen tud segíteni a készítmény. Ha pedig túl gyors az ágyban, hamar eljut a csúcsig akkor is nyugodtan igénybe veheti a szert. Késlelteti és jobban szabályozhatóvá teszi a megömlést. Mindezek mellett jó hatással van a szexuális teljesítményre is, az is nagy mértékben megnövekszik. Átmeneti növekedés érhető el a hímvessző méretében is. Ugyanakkor az intim együttlétek közötti regenerációs időszak lerövidül, sokkal gyorsabban lesz képes újabb erekciót elérni. Hatását 4-8 órán keresztül tudja kifejteni.

  Mindezt kihasználhatja olyan személy is, akinek nincs gondja az erekciójával és a korai magömléssel. Ha csak arra vágyik, hogy sokkal jobb legyen az ágyban eltöltött idő illetve az jóval meghosszabbodjon akkor is fordulhat a gyógyszerhez segítségért. Több szintet fog lépni felfelé szexuális életében.

  Attól sem kell félnie, hogy gyógyszert használ ennek érdekében. Olyan hatóanyagokkal rendelkezik a termék, melyekre nem lehet rászokni, semmilyen függőség nem alakul ki. Ha abbahagyja a szedését annak hátrányos következménye nem lesz Önre nézve. Szexuális élete visszatér a régi kerékvágásba, semmiképpen nem lesz attól rosszabb.

  Super P Force vásárlás azonban nem minden webáruházunkban ilyen biztonságos. Nagy körültekintéssel járjon el, hiszen rengeteg oldalon kínálnak ilyen szereket. Sok helyen láthatja, hogy Super P Force eladó nagyon jó áron. Ezek nagy része azonban hamisítvány. Ha garancia nélkül, vagy túl olcsón próbálnak eladni Önnek ilyen készítményt akkor ajánljuk, hogy olvassa el tájékoztató anyagunkat, melyből megtudhatja mire kell figyelni, hogy kiszűrje a hamis webáruházakat.

  Ha webáruházunkból Super P Force rendelés mellett dönt, akkor egy garantáltan jól működő készítményt vásárolhat. Mi pénz visszafizetési garanciát is vállalunk. Ha nem lenne elégedett a gyógyszer által nyújtottakkal, mi visszatérítjük Önnek a vételárat. Ennek részleteiről ITT tud tájékozódni.

   

  Hatása

   

  Webáruházunkban Super P Force eladó, mely hatását két hatóanyagának köszönhetően fejti ki.

  Dapoxetine: a központi idegrendszerben a magömlésért felelős részt stimulálja. Késlelteti a magömlésért felelős hormonok felvételét és lelassítja a péniszből induló ingerek átvitelét. Így érhető el a hosszan tartó együttlét az ágyban.

  A szildenafil (melyet a Viagra is tartalmaz) a merevedési zavarok leküzdésére használatos. A hímvessző simaizmait lazítja el. Így érhető el, hogy a vér beáramoljon a barlangos üregekbe. Ez egy természetes folyamat, a megszokott merevedés is így érhető el. A szer ezt a folyamatot gyorsítja meg és erősíti fel. Ahhoz, hogy kiváltsa hatását szexuális ingerre van szükség. Ez okozza majd a megfelelő merevedést. Ha nem alakul ki semmilyen szexuális izgalom az erekció sem fog létrejönni.

  Használata

  A tervezett szeretkezés előtt egy órával javasolt a gyógyszer bevétele egy pohár vízzel. Egy órányi idő szükséges ahhoz, hogy a szer felszívódjon a szervezetben és kifejtse hatását.

  A gyógyszert egészben vegye be, ne rágja szét. Lehetőség éhgyomorra történjen ez meg. Ha gyomra ezt nem jól tolerálná előtte egy kis könnyű étel fogyasztása nem jelent problémát. Viszont olajos, zsíros étel, alkohol, illetve grapefruit fogyasztása korlátozza a hatás kiváltását. Ne alkalmazzon előtte semmilyen drogot sem.

  Naponta maximum egy tabletta vehető be, ezt ne lépje túl mert kellemetlen tüneteket okozhat.

   

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

  Super P Force eladó webáruházunkban, azonban figyelemmel kell lennie az ellenjavallatokra és a mellékhatásokra.

  Ellenjavallt a gyógyszer használata:

  • egyéb PDE-5 gátlók, illetve egyéb nitrátot tartalmazó szerek szedése
  • vesebetegség, májbetegség, öröklött szembetegség, érrendszeri betegség fennállása esetén

  Mellékhatásként jelentkezhet:

  • arcpirosodás
  • bőrszárazság
  • fejfájás
  • fényérzékenység
  • orrdugulás

  Ezek azonban nagyon kevés használónál jelentkezhetnek és nem okoznak komoly, sokáig fennálló kellemetlenségeket.

  Super P Force rendelés

   

  Super P Force rendelés leadható nagyon egyszerűen és biztonságosan webáruházunkból:

  • orvosi recept nélkül vásárolhat akár regisztráció nélkül is
  • kézbesítés extra gyors, 1-2 munkanapon belül megkapja, melyet kérhet lakására, csomagpontra, csomag automatába
  • fizetés történhet többféle módon akár utánvéttel is
  • teljes körű diszkréció: gondoskodunk róla, hogy senki sem tudhassa meg a szállítás során mit tartalmaz az Ön részére küldött csomag.

  Minden további információt a kézbesítéssel kapcsolatban IDE kattintva tudhat meg.

  Ha bármilyen kérdése merülne még fel keresse Ügyfélszolgálatunkat ahol kollégáink az Ön segítségére lesznek.

   

  További információk

  Kiszerelés

  2 db, 4 db, 10 db, 20 db, 40 db, 50 db